Mengenai kami

Foto saya
Jawatankuasa Guru Prasekolah ini adalah cetusan idea Pegawai Khas Akademik Prasekolah Kuala Kangsar pada tahun 2008. Rasional penubuhan jawatankuasa adalah untuk membantu, memberi pandangan serta mengadakan program yang berkaitan dengan prasekolah daerah Kuala Kangsar. Sejak penubuhan jawatankuasa ini, pelbagai program telah dirancang dan dilaksanakan. Inisiatif penubuhan jawatankuasa ini telah memberi impak yang positif terhadap perkembangan prasekolah di daerah Kuala Kangsar. Blog ini adalah milik Jawatankuasa Guru Prasekolah yang dibangunkan pada tahun 2008. Blog ini dikawal dan dibiayai oleh Biro ICT Jawatankuasa Guru Prasekolah.

27 Mac 2010

Bengkel Membina Blog PrasekolahSabtu (26 Mac 2010)
P.P.D Kuala Kangsar

Bengkel membina blog prasekolah telah berjaya dilaksanakan. Kesemua guru prasekolah telah hadir memberi komitmen masing-masing terhadap perkembangan prasekolah. Hampir kesemua prasekolah telah berjaya membina blog asas masing-masing. Terima kasih diucapkan kepada Pegawai Khas Akademik Prasekolah kerana mengadakan bengkel ini. Ucapan terima kasih juga kepada guru-guru prasekolah kerana telah memberi sumbangan melalui tabung prasekolah daerah Kuala Kangsar bagi menjayakan bengkel ini.

Semua blog prasekolah yang telah dibina akan dipautkan dalam blog ini pada 5 April 2010

Beberapa contoh alamat laman yang dapat membantu anda mengindahkan lagi blog anda.

http://www.blogspottutorial.com/2007/11/how-to-settings-your-blog.html
http://bloggerblogbackgrounds.blogspot.com/
http://www.scrapmyblog.com/
http://www.hongkiat.com/blog/50-most-beautiful-blogger-templates/
http://www.al-habib.info/islamic-clock/digital-clock-mosque-silhouette-01.htm
http://www.widgeo.net/
http://www.cbox.ws/

2 ulasan:

  1. salam... jk prasekolah. syabas kerana kome semua cekap dalam kojer2 cam ni.. bagus la cam ni bleh la kita ajak en kamarul belanja g makan angin kat memana cuti pertengahan tahun ni... dengar plan nak g sarawak kan... saya setuju jer... cari sponsor banyak2 bleh sav buget.. kan kan kan...

    BalasPadam
  2. Sybas cikgu pra kuala.bijak IT

    BalasPadam